+359 888 242 701 info@dlp.bg
Презаписваеми чипове за достъп с ваше лого
Начало Галерия

Завършени проекти

Презаписваеми чипове за достъп с ваше лого

ДЛП е специализирана в изработката на презаписваеми чипове за достъп по индивидуален проект. Ние сме на ваше разположение, за да осигурим персонализирани решения, които отговарят на вашите конкретни нужди.

Независимо дали ви трябват чипове за достъп за офис сгради, паркинги, хотели, или други сфери на бизнеса, ние можем да ви предложим висококачествени продукти с ваше лого.

Минималното количество за поръчка е 150 броя, като вие имате възможност да избирате от 7 различни цвята за персонализация на чиповете. Предлагаме две основни честоти - 125Khz и 13.56Mhz MIFARE.

*За копиране RFID чиповете е ноебходимо да използвате копиращи и програмиращи машини. *Върху този чип може многократно да се записва или копира информация от друг чип.

С нас можете да разчитате на:

1. **Персонализиран дизайн**: Вашият бранд ще бъде представен на чиповете по начин, който отговаря на вашите изисквания за корпоративен имидж.

2. **Високо качество**: Нашите продукти се произвеждат с най-съвременните технологии и отговарящи на стандартите.

3. **Гъвкавост в поръчките**: Според вашите нужди, можем да адаптираме поръчката според броя и спецификациите на чиповете, които ви трябват.

4. **Експертно консултиране**: Нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат с избора на най-подходящото решение за вашия проект.

Свържете се с нас днес, за да започнете процеса на персонализация на презаписваемите чипове за достъп с вашия бранд. Ние сме тук, за да ви предложим най-доброто решение за вашия бизнес!

оранжев рекламен чип за достъп
син рекламен чип за достъп
зелен рекламен чип за достъп
сив рекламен чип за достъп
черен рекламен чип за достъп
червен рекламен чип за достъп
жълт рекламен чип за достъп

Свържете се с нас

София, Младост 3 бл. 385

info@dlp.bg

+359 888 242 701

Бързи връзки

Популярни връзки

© Dlp.bg. All Rights Reserved.