+359 888 242 701 info@dlp.bg
Чипове за достъп с фиксирана памет
Начало Галерия

Завършени проекти

Чипове за достъп с фиксирана памет

Предлагаме изработка на чипове за достъп с персонализирано лого, изработени от обемни стикери с пълноцветен печат. Независимо дали сте в търсене на решение за контрол на достъпа за вашата фирма, хотел, паркинг или друг обект, ние сме тук, за да ви предложим висококачествени продукти, които ще отговорят на вашите нужди.

Ето защо изборът на нашите чипове е вашият най-добър избор:

1. **Персонализиран дизайн**: Вашият бранд ще бъде представен по уникален начин чрез пълноцветен печат на стикера, който може да бъде адаптиран спрямо вашите специфични изисквания.**Възможност за персонализация чрез гравиране **

2. **Голям избор от цветове**: Предлагаме ви възможност за избор между 7 различни цвята за персонализация на чиповете, така че да съответстват напълно на вашия бранд и дизайн.

3. **Две честоти**: Нашите чипове за достъп се произвеждат с предварително записан код на ниска (125 kHz) и висока (13.56 MHz) честота, което позволява съвместимост с различни системи за контрол на достъпа и устройства.

Минималното количество за поръчка е 150 броя, свържете се с нас днес, за да започнем процеса на персонализация и да ви предложим най-доброто решение за вашия проект!

оранжев рекламен чип за достъп
син рекламен чип за достъп
зелен рекламен чип за достъп
сив рекламен чип за достъп
черен рекламен чип за достъп
червен рекламен чип за достъп
жълт рекламен чип за достъп

Свържете се с нас

София, Младост 3 бл. 385

info@dlp.bg

+359 888 242 701

Бързи връзки

Популярни връзки

© Dlp.bg. All Rights Reserved.