+359 888 242 701 info@dlp.bg
Ключодържатели за спортни събития и отбори
Начало Галерия

Завършени проекти

Ключодържатели за спортни събития и отбори

Нашите ключодържатели са изработени от най-добрите материали, които гарантират тяхната здравина и издръжливост. Ние се гордеем с прецизната изработка на всеки един ключодържател, като се стремим да доставим нашите продукти в най-кратки срокове.
Ключодържателите на DLP са подходящи за футболни отбори, футболни събития или като персонализиран подарък за футболни фенове. Ние можем да ви предложим различни модели, от класически до по-забавни и креативни дизайни, които да отговарят на вашите изисквания и да отразят уникалността на вашия отбор или събитие.
Ние предлагаме индивидуален дизайн на ключодържателите, като можем да включим името на вашия отбор, логото, цветовете или други персонализирани елементи. Всички наши продукти са със сигурно закрепване и могат да се използват дълго време.
При избора на ключодържателите на DLP ще получите качествен продукт на достъпна цена. Ние се гордеем с доволните клиенти, които са ни доверили своите нужди и сме готови да ви предложим най-доброто обслужване.
За да поръчате ключодържатели за вашето футболно събитие или отбор, моля, свържете се с нас днес. Ние сме тук, за да ви помогнем да имате незабравимо преживяване с продуктите на DLP.

Свържете се с нас

София, Младост 3 бл. 385

info@dlp.bg

+359 888 242 701

Бързи връзки

Популярни връзки

© Dlp.bg. All Rights Reserved.